Na petak 13. dobio 1,35 milijardi dolara na lotou

od strane | 15/01/2023 | Vesti iz dijaspore, Zabava

(Foto: Pixabay)

  Dobitnu kombinaciju brojeva izvučenu u petak 13. januara pogodila je osoba iz američke severoistočne države Mejn, koja je tako osvojila 1,35 milijardi dolara, objavio je organizator Mega Millions.

Identitet dobitnika ili dobitnice nije poznat, ali je samo jedna osoba pogodila šest dobitnih brojeva čime je drugi put u istoriji Mega Millionsa osvojena tako velika svota nakon dobitka 1,53 milijarde 2018. godine.

– Ovo je četvrti dobitak od najmanje milijardu dolara u istoriji Mega Millionsa – rekao je direktor društva Pet Mekdonald.

Za izvlačenje u petak 13. januara, što je paradoksalni datum koji prema praznoverju ne donosi ništa dobro, 14 osoba u 10 različitih američkih saveznih država pogodilo je pet dobrih brojeva – 30, 43, 45, 46, 61.

Međutim, samo jedan igrač iz države Mejn pogodio je uz tih pet i šesti broj, a bio je to 14.

tagovi: loto | nagrada | novac

Preporučene vesti:

U Pragu počinje sa radom dopunska škola na srpskom jeziku

(Foto: MSP)  U Ambasadi Republike Srbije u Pragu, potpisivanjem i uručenjem rešenja o angažovanju honorarnog nastavnika Mirjane Jovanović počeo je zvanično rad dopunske srpske škole. Na inicijativu Ambasade Srbije u Pragu, a uz podršku Ministarstva spoljnih poslova...

Više...

U Temišvaru organizovana promocija srpskih proizvoda

(Foto: MSP)  U saradnji Ambasade Republike Srbije u Rumuniji i rumunskog distributera „Inter Conecter“, u Temišvaru je organizovana promocija srpskih proizvoda, koji do sada nisu bili zastupljeni na rumunskom tržištu. Shodno kontinuiranom zalaganju Ambasade na...

Više...