Ministru Selakoviću stigao nesvakidašnji poklon iz Švajcarske

od strane | 15/02/2023 | Vesti iz dijaspore, Zabava

(Foto: Tanjug)

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković dobio je nesvakidašnji dar od prijatelja iz Švajcarske. Oni su za Selakovićevu decu poslali narodne nošnje.

Ministar se odmah na društvenim mrežama pohvalio da su njegova dva sina i ćerka zatražili da ih isprobaju, a tata ih je onda fotografisao.

– Nema ništa lepše nego kada shvatiš da si, iako još malu decu, naučio da se diče poreklom i ponose srpskom tradicijom – napisao je ministar na Instagramu.

Izvor: Instagram

Preporučene vesti:

U Pragu počinje sa radom dopunska škola na srpskom jeziku

(Foto: MSP)  U Ambasadi Republike Srbije u Pragu, potpisivanjem i uručenjem rešenja o angažovanju honorarnog nastavnika Mirjane Jovanović počeo je zvanično rad dopunske srpske škole. Na inicijativu Ambasade Srbije u Pragu, a uz podršku Ministarstva spoljnih poslova...

Više...

U Temišvaru organizovana promocija srpskih proizvoda

(Foto: MSP)  U saradnji Ambasade Republike Srbije u Rumuniji i rumunskog distributera „Inter Conecter“, u Temišvaru je organizovana promocija srpskih proizvoda, koji do sada nisu bili zastupljeni na rumunskom tržištu. Shodno kontinuiranom zalaganju Ambasade na...

Više...