Otvoren paviljon Srbije u kineskom gradu Bengbu

od strane | 21/02/2023 | Kina, Svet

(Foto: Privredna komora Srbije)

  Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa kineskim partnerima otvorila je nacionalni paviljon Srbije u kineskoj provinciji Anhuej u gradu Bengbu, gde će na jednom mestu biti predstavljene kompanije i proizvodi iz naše zemlje.

Izložbeni prostor se nalazi u okviru kompleksa „Rising Moon Expo Park“, koji se prostire na 300.000 kvadrata i predstavlja turističku atrakciju tog dela Kine, čija izgradnja još uvek traje.

Paviljon su svečano otvorili v.d. generalnog konzula Republike Srbije u Šangaju Saša Jeremić i direktorka predstavništva PKS u Kini Jelena Grubor Stefanović.

– Ovaj prostor će omogućiti kompanijama iz naše zemlje da predstave svoje proizvode na velikom kineskom tržištu, te će stvoriti prilike za nove poslovne uspehe, kako bi se dodatno ojačala saradnja dve privrede – izjavila je Stefanovićeva.

Izvor: Privredna komora Srbije

Preporučene vesti:

Tamari Vučić uručena „Better World Best Commitment Award“

(Foto: Tanjug/Marko Đoković)Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić prisustvovala je u Kairu gala večeri u organizaciji "Hope Giver Campaign", u okviru koje joj je uručena nagrada "Better World Best Commitment Award"(Nagrada za najveću posvećenost boljem svetu), za...

Više...