“Er Srbija” i “Er Čajna” obnovile i proširile saradnju

od strane | 24/02/2023 | Kina, Svet

(Foto: Freepik)

  Nacionalne avio-kompanije Srbije i Kine obnovile su saradnju započetu 2015. u cilju omogućavanja jednostavnijih putovanja između dve zemlje.

Obnovljena je kod-šer saradnja te dve kompanije na letovima između Beograda i Pekinga, tako što je „Er Čajna” stavila svoj marketing kod na letove “Er Srbije” između Beograda i Beča, dok je srpska kompanija stavila svoj kod na letove kineske kompanije između Beča i Pekinga.

Pored toga, saradnja je proširena dodavanjem marketing koda “Er Čajne” na letove “Er Srbije” između Beograda i Tjenđina, koji su uspostavljeni u decembru prošle godine.

Kako je navedeno u saopštenju “Er Srbije”, kada je reč o drugim gradovima u Kini, putnici će od sada moći da kombinuju letove srpske nacionalne avio-kompanije do Tjenđina, kao i letove “Er Čajne” od Tjenđina do Šangaja, Guangdžoua, Šenžena i Sijana, zahvaljujući interlajn ugovoru između dve nacionalne avio-kompanije.

Menadžer međukompanijskih poslova i alijansi “Er Srbije” Ivana Miklja Mučalov navela je da se srpska avio-kompanija nakon više od 20 godina ponovo vratila u Kinu, ističući značaj proširenja saradnje.

– Pokretanjem direktnih letova do Tjenđina, “Er Srbija” se nakon više od dve decenije ponovo vratila u Kinu. Svoje prisustvo na tom tržištu sada smo dodatno unapredili, obnavljanjem i proširenjem komercijalne saradnje sa “Er Čajnom”. Verujemo da će ova vest obradovati putnike koji imaju potrebu za letovima između Evrope i Dalekog Istoka, odnosno Beograda i Kine – rekla je Mučalov.

Srpska nacionalna avio-kompanija od 9. decembra prošle godine leti do Tjenđina, četvrtog najvećeg kineskog grada, a letovi između Beograda i Tjenđina obavljaju se avionima erbas A330 iz dugolinijske flote “Er Srbije”.

Prosečno trajanje leta je deset časova od Beograda do Tjenđina i 12 časova od Tjenđina do Beograda, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Tamari Vučić uručena „Better World Best Commitment Award“

(Foto: Tanjug/Marko Đoković)Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić prisustvovala je u Kairu gala večeri u organizaciji "Hope Giver Campaign", u okviru koje joj je uručena nagrada "Better World Best Commitment Award"(Nagrada za najveću posvećenost boljem svetu), za...

Više...