Direktna linija Beograd-Tel Aviv od 6. aprila triput nedeljno

od strane | 20/02/2023 | Azija, Svet

(Foto: Freepik)

  Između glavnog grada Srbije i aerodroma „Ben Gurion“ u prestonici Izraela, avioni tipa erbas A319 nacionalne avio-kompanije saobraćaće tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom, saopštili su iz “Er Srbije”.

Avio-karte mogu da se kupe po promotivnoj ceni počev od 109 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić istakao je zbog čega je značajno uspostavljanje direktnog leta od Beograda do ovog kulturnog centra Izraela.

– Posle pauze od skoro tri godine, usled pandemije koronavirusa, početkom aprila ponovo ćemo poleteti do Izraela. Radujemo se povratku u Tel Aviv. Taj grad na obali Sredozemnog mora najveća je gradska oblast i kulturni centar Izraela koji čuva tradiciju i istoriju. Njegovim povratkom u mrežu Er Srbije dodatno ćemo obogatiti ponudu, a putnicima omogućiti dobre veze Bliskog istoka sa Zapadnom Evropom, Sjedinjenim Američkim Državama i Balkanom – izjavio je Rupić.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Tamari Vučić uručena „Better World Best Commitment Award“

(Foto: Tanjug/Marko Đoković)Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić prisustvovala je u Kairu gala večeri u organizaciji "Hope Giver Campaign", u okviru koje joj je uručena nagrada "Better World Best Commitment Award"(Nagrada za najveću posvećenost boljem svetu), za...

Više...