Vučić: Za Srbiju ključno da poveća stopu privrednog rasta

od strane | 24/01/2023 | Ekonomija, Srbija

(Foto: Freepik)

  Za Srbiju je ključno da poveća stopu privrednog rasta, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sednice Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda.

– Zato je za mene sastanak sa članovima vlade i direktorima javnih preduzeća bio prilika da ih sve zamolim da ulože više energije, rada, truda i entuzijazma kako bi Srbija nastavila ubrzano da napreduje. Moramo da očuvamo ili podignemo nivo zaposlenosti, da snažimo industriju i građevinarstvo, da pravimo nove objekte u energetskoj infrastrukturi – naveo je Vučić na Instagramu.

Kako je dodao, potreban nam je težak i naporan rad – rad, rad i samo rad.

Predsednik je danas u Palati Srbija prisustvovao sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast Bruto društvenog proizvoda (BDP), na poziv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić.

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...