VESIĆ: Srbija od danas u Evropskoj bazi podataka saobraćajnih nezgoda

od strane | 01/12/2023 | Politika, Srbija

(Foto: Facebook/Goran Vesić)

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić na svom Facebook nalogu objavio je lepe vesti – Srbija je od danas u Evropskoj bazi podataka saobraćajnih nezgoda u kojoj se nalaze podaci o saobraćajnim nesrećama zemalja članica EU.

– Od danas se podaci o saobraćajnim nesrećama sa puteva Srbije nalazi u zvaničnim izveštajima Evropske komisije kao i podaci zemalja – članica.

Pre obraćanja na ceremoniji prekrio sam deo natpisa i ostavio – Srbija se priključuje EU! To je naš politički cilj – rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić.

Izvor: Republika.rs

Preporučene vesti:

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik 52. FEST-a

(Foto: CEBEF/Stefan Đaković)  Ovogodišnji Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljen Želimiru Žilniku, jednom od najznačajnijih i najplodnijih reditelja naše kinematografije. Želimir Žilnik spada u ključne figure i začetnike srpskog i...

Više...

Završen sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima

(Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ)  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima poljoprivrednika a na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo poljoprivrede uradi predlog izjave o obrađivanju zemljišta, koji će sačekati formiranje nove Vlade...

Više...