Srpski privrednici na februarskom sajmu prehrane u Moskvi

od strane | 15/01/2023 | Ekonomija, Srbija

(Foto: Prod-expo.ru)

  Srpske kompanije iz prehrabenog sektora predstaviće se na 30. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „PRODEKSPO” 2023, koji će se u Moskvi održati od 06. do 10. februara.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte, saopšteno je iz Privredne komore Srbije.

Na sajmu „PRODEKSPO” 2023, srpske kompanije iz prehrambenog sektora predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u paviljonu 2, hali 3, površine 156 kvadratnih metara.

Učešće srpskih privrednika na sajmu organizovale su Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije.

„PRODEKSPO” je inače najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika, distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam godišnje poseti oko 70.000 posetilaca iz oko 150 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.660 izlagača.

Izvor: Privredna komora Srbije

Preporučene vesti:

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik 52. FEST-a

(Foto: CEBEF/Stefan Đaković)  Ovogodišnji Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljen Želimiru Žilniku, jednom od najznačajnijih i najplodnijih reditelja naše kinematografije. Želimir Žilnik spada u ključne figure i začetnike srpskog i...

Više...

Završen sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima

(Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ)  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima poljoprivrednika a na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo poljoprivrede uradi predlog izjave o obrađivanju zemljišta, koji će sačekati formiranje nove Vlade...

Više...