Sredstvima Kancelarije za KiM obnovljen vrtić u selu Stanišor

od strane | 11/10/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Kancelarija za KiM)

  Mesec dana nakon otvaranja vrtića u Gornjem Kuscu, u selu Stanišor sa radom započeo je i novootvoreni vrtić za mališane iz ovog dela Kosovskog Pomoravlja, isturenog odeljenja Predškolske ustanove „Kolibri“ iz Koretišta.

Zahvaljujući ovom objektu oko 30 mališana iz sela Stanišor, Straža i Gornji Makreš moći će da uživa u kvalitetnom predškolskom obrazovanju i zabavi sa svojim vršnjacima.

Postojeći objekat renoviran je sredstvima Kancelarije za KiM i opremljen je opremom čiju je nabavku takođe finansirala Kancelarija za KiM.

Otvaranje ovog, još jednog u nizu renoviranih vrtića sredstvima Kancelarije za KiM, omogućiće deci iz ovog dela naše južne pokrajine da razvijaju svoje talente, stvaraju prijateljstva i grade osnove za bolju budućnost.

Izvor: Kancelarija za KiM

Preporučene vesti:

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik 52. FEST-a

(Foto: CEBEF/Stefan Đaković)  Ovogodišnji Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljen Želimiru Žilniku, jednom od najznačajnijih i najplodnijih reditelja naše kinematografije. Želimir Žilnik spada u ključne figure i začetnike srpskog i...

Više...

Završen sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima

(Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ)  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima poljoprivrednika a na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo poljoprivrede uradi predlog izjave o obrađivanju zemljišta, koji će sačekati formiranje nove Vlade...

Više...