Privredna komora Srbije otvorila novo predstavništvo u Dubaiju

od strane | 11/01/2023 | Ekonomija, Srbija

(Foto: Zajecar online)

  Novo predstavništvo Privredne komore Srbije (PKS) počelo je da radi u Dubaiju, biznis centru Ujedinjenih Arapskih Emirata, čime je ova nacionalna institucija nastavila da širi svoju mrežu već na samom početku ove godine.

PKS saopštava da je ovo njihovo osmo predstavništvo u svetu nakon Nemačke, Austrije, Ruske Federacije, Belgije, Italije, Izraela i Kine.

Srpske kompanije, članice „Open Balkana“ i regiona, koje rade ili planiraju da posluju na tržištu Ujedinjenih arapskih emirata (UAE) i ostalim zemaljama Persijskog zaliva, predstavništvu PKS u Dubaiju mogu da se obrate kako bi dobile sve potrebne informacije i podršku za početak i razvoj biznisa na ovim tržištima.

Predstavništvo PKS nalazi se u zgradi Privredne komore Dubaija, a direktorka Predstavništva je Maja Antolović, nekadašnja izvršna direktorka kompanije DP World iz Dubaija koja je vlasnik Luke „Novi Sad“.

Kako se navodi u saopštenju, Antolovićeva ima veliko iskustvo u poslovom menadžmentu, komunikacijama i odnosima sa lokalnim vlastima UAE.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...