Povoljne cene avio-karata “Er Srbije” za 48 evropskih destinacija

od strane | 10/03/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  “Er Srbija” je pripremila promotivnu akciju tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte po atraktivnim cenama za 48 destinacija u regionu i Evropi.

Od 8. do 19. marta karte mogu da se kupe po početnoj ceni od 39, 49, 59, 79 ili 99 evra po smeru, kada je reč o putovanjima od 15. marta do sredine maja.

Viša menadžerka za upravljanje prihodima “Er Srbije” Maša Vasović ukazala je na to koliko su znalajne povoljne cene avio-aranžmana za naše turiste, te da će im to biti ujedno i podsticaj da obiđu mnoge evropske gradove.

– Proleće je idealno za putovanja. Prijatne temperature i lepo vreme omogućavaju da veći deo dana provedemo šetajući i tako još bolje upoznamo destinaciju na kojoj smo. Ukoliko ste planirali da ovog proleća sa porodicom ili prijateljima krenete put neke od poznatih metropola širom Evrope, “Er Srbija” vam pruža priliku da do njih dođete brzo i jednostavno, po izuzetno povoljnim cenama. Neka vam naša promotivna akcija bude povod za putovanja – izjavila je Vasovićeva.

Avio-karte do Banjaluke, Barselone, Atine, Tivta, Podgorice, Zagreba, Soluna, Bukurešta, Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Ljubljane, Malte i Budimpešte, tokom promotivne akcije mogu se kupiti po ceni počev od 39 evra po smeru.

Ukoliko se odlučite ovog proleća za Rim, Štutgart, Oslo, Kopenhagen, Stokholm, Bolonju, Nirnberg, Hanover, Diseldorf, Veneciju, Milano, Larnaku, Bari ili Kataniju, cena karata se kreće od 49 evra po smeru.

Putnicima koji planiraju putovanje do Salzburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Berlina, Malage, Frankfurta, Pariza, Amsterdama, Lisabona i Izmira, od 8. do 19. marta karte su dostupne po promotivnoj ceni počev od 59 evra, odnosno od 79 evra po smeru do Londona.

Do Tel Aviva, najnovije destinacije u mreži “Er Srbije”, tokom trajanja promotivne akcije karte koštaju počev od 99 evra po smeru.

Detaljnije informacije o promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika mogu da se pronađu na sajtu ove kompanije.

Izvor: Er Srbija

Preporučene vesti:

U Srbiji ima oko 3.000 prozjumera ukupne snage 48 MW

(Foto: Shutterstock.com)  U Registar prozjumera Elektrodistribucije Srbije (EDS) upisano je približno 3.000 prozjumera ukupne instalisane snage blizu 48 megavata (MW), saopštilo je Udruženje obnovljivi izvori energije (OIE). Kako se navodi, najveći broj prozjumera...

Više...

Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije

(Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ)  Skupština Srbije izabrala je danas potpredsednicu Srpske napredne stranke i dosadašnju predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić za predsednicu srpskog parlamenta. Za Anu Brnabić je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a protiv je...

Više...