“Pošta Srbije” organizuje nacionalni konkurs za preduzetnice

od strane | 08/03/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, konkurs počinje danas 8. marta i trajaće tačno mesec dana – do 8. aprila, saopštila je Pošta Srbije.

S ciljem osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva širom naše zemlje, ovogodišnji konkurs namenjen je osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će, pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Jutjub kanalu.

Time će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Kriterijumi za ocenjivanje su uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti: