Vučić: Uprkos svim poteškoćama Srbija nastavlja da raste i napreduje

od strane | 12/02/2023 | Politika, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana.

Vučić je u objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav naveo da je proteklu nedelju obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji.
– Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima – istakao je srpski predsednik.

On je, uz video sa najvažnijim događajima protekle nedelje, napisao da je u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza.

– Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih. Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi. Pobediće Srbija! – napisao je predsednik Vučić, sumirajući nedelju za nama.

Izvor: Tanjug/Instagram

Preporučene vesti:

U Srbiji ima oko 3.000 prozjumera ukupne snage 48 MW

(Foto: Shutterstock.com)  U Registar prozjumera Elektrodistribucije Srbije (EDS) upisano je približno 3.000 prozjumera ukupne instalisane snage blizu 48 megavata (MW), saopštilo je Udruženje obnovljivi izvori energije (OIE). Kako se navodi, najveći broj prozjumera...

Više...

Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije

(Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ)  Skupština Srbije izabrala je danas potpredsednicu Srpske napredne stranke i dosadašnju predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić za predsednicu srpskog parlamenta. Za Anu Brnabić je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a protiv je...

Više...