Vučić: Uprkos svim poteškoćama Srbija nastavlja da raste i napreduje

od strane | 12/02/2023 | Politika, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana.

Vučić je u objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav naveo da je proteklu nedelju obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji.
– Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima – istakao je srpski predsednik.

On je, uz video sa najvažnijim događajima protekle nedelje, napisao da je u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza.

– Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih. Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi. Pobediće Srbija! – napisao je predsednik Vučić, sumirajući nedelju za nama.

Izvor: Tanjug/Instagram

Preporučene vesti: