Vučić: Još jedna nedelja borbe za opstanak, prosperitet i bolju budućnost

od strane | 22/01/2023 | Politika, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Sumirajući događaje protekle sedmice, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagram profilu poručio građanima da je iza njega nedelja borbe za opstanak i prosperitet, kao i za bolju budućnost zemlje.

– Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana – napisao je predsednik na nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je naglasio da je sa međunarodnim predstavnicima nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

– Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobediti! – poručio je predsednik Vučić.

Izvor: Instagram

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...