Počeli radovi na četiri stambene zgrade u Beogradu na vodi

od strane | 03/03/2023 | Ekonomija, Srbija

(Foto: Freepik)

  U Beogradu na vodi počeli su radovi na izgradnji još četiri stambene zgrade, saopštilo je preduzeće „Belgrade Waterfront“, navodeći da se u tom kompleksu gradi još 11 stambenih zgrada, kao i Kula Beograd.

Izvođači radova na izgradnji četiri nove stambene zgrade – BW Perla, BW Riviera, BW King’s Park i BW Queen’s Park su domaće građevinske kompanije Starting i JV Modulor&DMA.

Direktorka „Belgrade Waterfront“ Zorana Burlić ukazala je na to koliko je značajno što naše domaće firme sarađuju sa ovim preduzećem.

– Izuzetno smo ponosni na to što u okviru “Belgrade Waterfront” angažujemo domaće kompanije sa bogatim portfoliom, čiji je kvalitet prepoznat na domaćem i međunarodnom tržištu – istakla je Burlić.

Kako je navedeno, do kraja godine počeće i izgradnja državne dvojezične osnovne škole sa bazenom i najmodernijeg dečijeg vrtića, kao i rekonstrukcija zgrade pošte u Savskoj, u kojoj će se nalaziti pozorište, biblioteka i dečiji interaktivni muzej.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Tamara Vučić i Peng Lijuan obišle Narodni muzej Srbije

(Foto: Tanjug/Jadranka Ilić)  Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić obišla je danas sa suprugom predsednika Kine profesorkom Peng Lijuan Narodni muzej Srbije gde je kineska gošća mogla da se upozna sa značajnim srpskim slikarskim delima, ali i rukotvorinama "Etno...

Više...