Počeli radovi na četiri stambene zgrade u Beogradu na vodi

od strane | 03/03/2023 | Ekonomija, Srbija

(Foto: Freepik)

  U Beogradu na vodi počeli su radovi na izgradnji još četiri stambene zgrade, saopštilo je preduzeće „Belgrade Waterfront“, navodeći da se u tom kompleksu gradi još 11 stambenih zgrada, kao i Kula Beograd.

Izvođači radova na izgradnji četiri nove stambene zgrade – BW Perla, BW Riviera, BW King’s Park i BW Queen’s Park su domaće građevinske kompanije Starting i JV Modulor&DMA.

Direktorka „Belgrade Waterfront“ Zorana Burlić ukazala je na to koliko je značajno što naše domaće firme sarađuju sa ovim preduzećem.

– Izuzetno smo ponosni na to što u okviru “Belgrade Waterfront” angažujemo domaće kompanije sa bogatim portfoliom, čiji je kvalitet prepoznat na domaćem i međunarodnom tržištu – istakla je Burlić.

Kako je navedeno, do kraja godine počeće i izgradnja državne dvojezične osnovne škole sa bazenom i najmodernijeg dečijeg vrtića, kao i rekonstrukcija zgrade pošte u Savskoj, u kojoj će se nalaziti pozorište, biblioteka i dečiji interaktivni muzej.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...