Osnovi preduzetništva besplatno za mlade Kragujevčane

od strane | 23/01/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  Mladi stanovnici Kragujevca mogu do 5. februara da se prijave za besplatno učenje osnova preduzetništva zahvaljujući projektu “Akademija preduzetništva”, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada.

Cilj ovog četvoromesečnog projekta je da omogući zainteresovanim, ambicioznim mladim ljudima da pokrenu ili unaprede svoj posao ili ideju.

Biće izabrani pojedinci ili timovi od po tri člana, a program će biti intenzivan i sveobuhvatan.

Asocijacija za afirmaciju kulture pod pokroviteljstvom NCR Fondacije, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Kragujevca spovodi program u ovom gradu.

Ideja je da se pomogne mladima da se odvaže i pokrenu svoj biznis, a najbolji će pak moći da stupe u kontakt i sa potencijalnim investitorima.

Iz Kancelarije za mlade poručuju da je ovo idealna prilika da mladi uz podršku iskusnih mentora razviju svoje veštine i unaprede znanja, ali i da svoje poslovne ideje pretvore u delo i tako se upuste u preduzetničke vode.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Tamara Vučić i Peng Lijuan obišle Narodni muzej Srbije

(Foto: Tanjug/Jadranka Ilić)  Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić obišla je danas sa suprugom predsednika Kine profesorkom Peng Lijuan Narodni muzej Srbije gde je kineska gošća mogla da se upozna sa značajnim srpskim slikarskim delima, ali i rukotvorinama "Etno...

Više...