Mali potpisao ugovore o dodeli četiri stana iz nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

od strane | 23/02/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Ministar finansija Siniša Mali potpisao je ugovore kojim su vlasnici četiri stana u Beogradu postali dobitnici u trećem i četvrtom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Uz čestitke, posebno se zahvalio na doprinosu što su učešćem doprineli izgradnji svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, i da se uzimaju fiskalni računi.

– Po prvi put je ova nagradna igra digitalna, sa kjuar kodovima. Verovali ili ne, u ovom trenutku imamo skoro 100 miliona računa koji su poslati i više od 900.000 aktivnih aplikacija igrača. Taj broj raste iz dana u dan – rekao je Mali.

Dodao je da se tako uspešno gradi svest građana da je važno da se bore protiv sive ekonomije i uzimaju račune.

– I tako gradimo lepšu, uspešniju i bolju Srbiju koju na kraju krajeva ostavljamo našoj deci – istakao je on.

Dobitnicima je poželeo lepe trenutke u dobijenim stanovima, kao i sreću i uspeh njima i porodicama.

– I da i našoj i vašoj deci kroz ovakve programe damo mogućnost da svoje snove ostvare u lepšoj, boljoj i uređenijoj Srbiji – poručio je ministar.

Dobitnik stana Kristijan Cudar rekao je da dobijanjem ovog stana, njegova porodica rešava stambeno pitanje, jer žive kao podstanari.

– I dalje traje čestitanje. Neverovatna stvar da sam poslao 42 računa i dobio stan“, rekao je on i dodao da još uvek ne može da veruje. Poručio je svima da igraju i da se nadaju – izjavio je Cudar.

Željko Mijatović je rekao još nisu svesni da su dobili stan.

– Sa stanom još ništa ne znamo. Ostavićemo deci kad krene školovanje da imaju svoj krov nad glavom. Presrećni smo – objasnio je on.

Studentkinja Mina Luković zahvalna je što postoji nagradna igra i kaže da je presrećna jer je dobila stan.

– Nisam ovo očekivala. Zaista želim svima ovu sreću. Ili ću se useliti iako bih volela da ostanem u studentskom domu gde živim jer je tu društvo. Ali ako to ne bude moguće verovatno ću se useliti u stan – kazala je ona.

Dobitnik stana Zoran Stojčić kaže da mu je dobitni račun bio od 790 dinara iz prodavnice u Beški.

– Pozdravljam prijatelje, rodbinu i moje Beščane – rekao je on.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti: