Er Srbija nudi avio-karte po nižim cenama za više od 40 destinacija

od strane | 23/01/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  Er Srbija od danas do 5. februara nudi avionske karte po sniženim cenama za više od 40 destinacija u regionu i Evropi.

Najjeftinije karte se mogu kupiti po početnoj ceni od 39 po smeru, za putovanja u periodu od 1. februara do 1. aprila, saopštio je srpski avio-prevoznik.

Avio-karte do Banjaluke, Barselone, Atine, Tivta, Podgorice, Zagreba, Soluna, Bukurešta, Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Ljubljane, Malte i Budimpešte moguće je kupiti po ceni od 39 evra po smeru.

Karte do Rima, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake, Barija dostupne su po ceni od 49 evra.

Do Salcburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Berlina, Malage, Frankfurta, Pariza, Amsterdama može se  leteti po ceni od 59 evra, a po početnoj ceni od 79 evra i do Londona.

– Naša nova promotivna akcija osmišljena je tako da pruži mogućnost kupovine avio-karata po povoljnim cenama. Verujemo da će to obradovati naše putnike s obzirom na to da se, pored velikih gradova, na promociji nalaze i najsunčanije destinacije Evrope i regiona – rekao je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Boško Rupić.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti: