Er Srbija i Katar ervejz postigli sporazum, jednostavnije do više od 40 destinacija

od strane | 18/01/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  Er Srbija i Katar ervejz potpisali su sveobuhvatan kod-šer ugovor koji će, počev od 1. februara omogućiti putnicima jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika.

Prema saopštenju Er Srbije, kao deo te saradnje srpski avio-prevoznik staviće svoju oznaku na direktne letove između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije – Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i drugih destinacija.

Katar ervejz ima pet nedeljnih letova između svog sedišta u Dohi i Beogradu. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih destinacija za njihove putnike koji žele da uz samo jednu rezervaciju putuju u evropske države kao što su BiH, Crna Gora, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Katar ervejz i Er Srbija imaju dugoročnu saradnju, a sporazum predstavlja prekretnicu u zajedničkoj posvećenosti obe avio-kompanije da unaprede korisničko iskustvo.

Putnici mogu da rezervišu svoja putovanja kod obe avio-kompanije, putem onlajn turističkih agencija, kao i kod lokalnih turističkih agenata.

Izvor: Fonet

Preporučene vesti:

U Srbiji ima oko 3.000 prozjumera ukupne snage 48 MW

(Foto: Shutterstock.com)  U Registar prozjumera Elektrodistribucije Srbije (EDS) upisano je približno 3.000 prozjumera ukupne instalisane snage blizu 48 megavata (MW), saopštilo je Udruženje obnovljivi izvori energije (OIE). Kako se navodi, najveći broj prozjumera...

Više...

Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije

(Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ)  Skupština Srbije izabrala je danas potpredsednicu Srpske napredne stranke i dosadašnju predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić za predsednicu srpskog parlamenta. Za Anu Brnabić je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a protiv je...

Više...