Er Srbija i Katar ervejz postigli sporazum, jednostavnije do više od 40 destinacija

od strane | 18/01/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freepik)

  Er Srbija i Katar ervejz potpisali su sveobuhvatan kod-šer ugovor koji će, počev od 1. februara omogućiti putnicima jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika.

Prema saopštenju Er Srbije, kao deo te saradnje srpski avio-prevoznik staviće svoju oznaku na direktne letove između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije – Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i drugih destinacija.

Katar ervejz ima pet nedeljnih letova između svog sedišta u Dohi i Beogradu. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih destinacija za njihove putnike koji žele da uz samo jednu rezervaciju putuju u evropske države kao što su BiH, Crna Gora, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Katar ervejz i Er Srbija imaju dugoročnu saradnju, a sporazum predstavlja prekretnicu u zajedničkoj posvećenosti obe avio-kompanije da unaprede korisničko iskustvo.

Putnici mogu da rezervišu svoja putovanja kod obe avio-kompanije, putem onlajn turističkih agencija, kao i kod lokalnih turističkih agenata.

Izvor: Fonet

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...