Ministarka Kisić posetila edukativni kamp u prirodi za porodice

od strane | 09/10/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je edukativni kamp u prirodi za porodice, koji je u Podbukovima kod Valjeva organizovalo Udruženje „Prvi put sa ocem“ uz podršku tog ministarstva.

Kisićeva je istakla da je cilj održavanja tog kampa da roditelji provedu više vremena sa svojom decom i da je zato ta aktivnost dobila podršku resornog ministarstva na nedavnom konkursu za projekte porodično pravne zaštite građana, podrške porodici i deci u 2023. godini.

Ministarka je rekla da je veliko zadovoljstvo biti sa decom i njihovim roditeljima, jer to, kako je istakla, i jeste cilj, da provedemo više vremena sa svojim porodicama, iz kojih svi crpimo snagu i energiju.

Kisićeva je podsetila da su kampovi, koje je organizovalo to udruženje u prethodnom periodu, održani i na Staroj planini, Goču i Fruškoj Gori.

Predstavnik Udruženja „Prvi put sa ocem“ Mirko Mitrović naglasio je da se ovakav vid aktivnosti sprovodi već 14 sezona, u cilju podizanja svesti da je neophdno posvetiti više vremena porodici i deci.

– Šta god drugo da radimo jeste značajno, ali porodica je ono što ostaje za budućnost – zaključio je Mitrović.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik 52. FEST-a

(Foto: CEBEF/Stefan Đaković)  Ovogodišnji Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljen Želimiru Žilniku, jednom od najznačajnijih i najplodnijih reditelja naše kinematografije. Želimir Žilnik spada u ključne figure i začetnike srpskog i...

Više...

Završen sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima

(Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ)  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima poljoprivrednika a na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo poljoprivrede uradi predlog izjave o obrađivanju zemljišta, koji će sačekati formiranje nove Vlade...

Više...