Konkurs Er Srbije za prijem kabinskog osoblja otvoren do 24. februara

od strane | 13/02/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freeepik)

  Er Srbija pokrenula je novi konkurs, najveći u proteklih pet godina, za prijem članova kabinske posade na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije, a prijave se mogu poslati do 24. februara.

Pravo na prijavu imaju svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole, a potrebno je i da tečno govore i pišu engleski jezik, dok se poznavanje drugih jezika smatra dodatnom prednošću.

Nakon prvog kruga selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje, saopštila je kompanija.

Direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković objasnila je koliko je interesovanje za rad i saradnju sa ovom avio kompanijom.

– Postoji veliko interesovanje za rad u Er Srbiji. Kandidati za različite pozicije javljaju nam se svakodnevno. S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade. Za nas je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije. Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja – rekla je Netkovićeva.

Članovima kabinske posade biće omogućeno dodatno usavršavaje kroz programe obuke, uz šansu za napredovanje u okviru kompanije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika može se pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...