Konkurs Er Srbije za prijem kabinskog osoblja otvoren do 24. februara

od strane | 13/02/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Freeepik)

  Er Srbija pokrenula je novi konkurs, najveći u proteklih pet godina, za prijem članova kabinske posade na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije, a prijave se mogu poslati do 24. februara.

Pravo na prijavu imaju svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole, a potrebno je i da tečno govore i pišu engleski jezik, dok se poznavanje drugih jezika smatra dodatnom prednošću.

Nakon prvog kruga selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje, saopštila je kompanija.

Direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković objasnila je koliko je interesovanje za rad i saradnju sa ovom avio kompanijom.

– Postoji veliko interesovanje za rad u Er Srbiji. Kandidati za različite pozicije javljaju nam se svakodnevno. S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade. Za nas je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije. Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja – rekla je Netkovićeva.

Članovima kabinske posade biće omogućeno dodatno usavršavaje kroz programe obuke, uz šansu za napredovanje u okviru kompanije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika može se pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

U Srbiji ima oko 3.000 prozjumera ukupne snage 48 MW

(Foto: Shutterstock.com)  U Registar prozjumera Elektrodistribucije Srbije (EDS) upisano je približno 3.000 prozjumera ukupne instalisane snage blizu 48 megavata (MW), saopštilo je Udruženje obnovljivi izvori energije (OIE). Kako se navodi, najveći broj prozjumera...

Više...

Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije

(Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ)  Skupština Srbije izabrala je danas potpredsednicu Srpske napredne stranke i dosadašnju predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić za predsednicu srpskog parlamenta. Za Anu Brnabić je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a protiv je...

Više...