Đorđević: U ovoj godini unapređenje poštanskih usluga i poslovanja

od strane | 06/02/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević najavio je da će u ovoj godini to preduzeće unaprediti poslovanje i podići kvalitet i obim usluga na najviši nivo, te da je cilj u narednom periodu raditi još više i bolje, kako bi svi sistemi funkcionisali bez greške.

– U prethodne dve godine postigli smo značajne rezultate i pokazali da Pošta Srbije može da bude bolja nego što je bila. Decenija koja je bila pre toga dovela je do toga da Pošta Srbije izgubi deo tržišta i trku u digitalizaciji i da bude prepuštena sama sebi – kazao je Đorđević.

On je dodao da je zahvaljujući Vladi Srbije i podršci predsednika Aleksandra Vučića pokrenut niz novih projekata, da su digitalizovane i uvedene nove usluge, poboljšani uslovi rada zaposlenih i sveukupno ostvareni dobri rezultati.

– Imajući ovu podršku, iako se očekuje da ova i sledeća godina, kako je i predsednik nedavno rekao, budu veoma teške za sve u ekonomskom pogledu, cilj koji smo zacrtali ostaje isti, a to je da prvenstveno građani budu u potpunosti zadovoljni našom uslugom, da preuzmemo tržište i postanemo najbolja kompanija u Srbiji na koju će Vlada Republike Srbije biti ponosna. Zato treba da se prilagodimo novim okolnostima i smernicama koje smo dobili i pobedimo u ovoj tržišnoj utakmi – poručio je v. d. direktora Pošte Srbije.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Petković: Za nas je Ustav Republike Srbije svetinja

(Foto: kim.gov.rs)  Zajednica srpskih opština predstavlja jedini mehanizam opstanka i ostanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i odbijanje Prištine da punih deset godina ispuni svoju obavezu iz dijaloga direktno je omogućilo Aljbinu Kurtiju da sprovodi teror,...

Više...