Đorđević: U ovoj godini unapređenje poštanskih usluga i poslovanja

od strane | 06/02/2023 | Društvo, Srbija

(Foto: Tanjug)

  Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević najavio je da će u ovoj godini to preduzeće unaprediti poslovanje i podići kvalitet i obim usluga na najviši nivo, te da je cilj u narednom periodu raditi još više i bolje, kako bi svi sistemi funkcionisali bez greške.

– U prethodne dve godine postigli smo značajne rezultate i pokazali da Pošta Srbije može da bude bolja nego što je bila. Decenija koja je bila pre toga dovela je do toga da Pošta Srbije izgubi deo tržišta i trku u digitalizaciji i da bude prepuštena sama sebi – kazao je Đorđević.

On je dodao da je zahvaljujući Vladi Srbije i podršci predsednika Aleksandra Vučića pokrenut niz novih projekata, da su digitalizovane i uvedene nove usluge, poboljšani uslovi rada zaposlenih i sveukupno ostvareni dobri rezultati.

– Imajući ovu podršku, iako se očekuje da ova i sledeća godina, kako je i predsednik nedavno rekao, budu veoma teške za sve u ekonomskom pogledu, cilj koji smo zacrtali ostaje isti, a to je da prvenstveno građani budu u potpunosti zadovoljni našom uslugom, da preuzmemo tržište i postanemo najbolja kompanija u Srbiji na koju će Vlada Republike Srbije biti ponosna. Zato treba da se prilagodimo novim okolnostima i smernicama koje smo dobili i pobedimo u ovoj tržišnoj utakmi – poručio je v. d. direktora Pošte Srbije.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Tamara Vučić i Peng Lijuan obišle Narodni muzej Srbije

(Foto: Tanjug/Jadranka Ilić)  Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić obišla je danas sa suprugom predsednika Kine profesorkom Peng Lijuan Narodni muzej Srbije gde je kineska gošća mogla da se upozna sa značajnim srpskim slikarskim delima, ali i rukotvorinama "Etno...

Više...