Učenicima prvog razreda srednje škole od opštine po 350 KM

od strane | 28/02/2023 | BiH, Region

(Foto: Freepik)

  Ova opština u BiH mogla bi da bude uzor svim drugim mestima širom regiona da slede njen primer.

Naime, opština Neum pružila je novčanu podršku svim đacima prvog razreda istoimene srednje škole.

Kako se navodi na sednici Opštinskog veća, usvojena je Odluka o dodeli jednokratne novčane podrške polaznicima prvog razreda Srednje škole “Neum” u školskoj godini 2023/2024.

U navedenoj odluci stoji da će ova opština obezbediti 350 konvertibilnih maraka (KM) novčane podrške svim prvacima koji sa jednim roditeljem ili starateljem imaju prebivalište u Neumu.

Svu potrebnu dokumentaciju roditelj, tj. staratelj učenika predaje na osnovu Javnog poziva za podnošenje zahteva. On će biti objavljen na službenoj Internet stranici ove opštine.

Izvor: Biznisinfo

Preporučene vesti:

Na području Zvornika Rusi grade veliko gasno postrojenje

(Foto: Freepik)  Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da bi na području Zvornika trebalo da bude izgrađeno postojenje za pretvaranje prirodnog gasa u tečni. Višković je naveo i da je ruski investitor zainteresovan za ovaj projekat. - Gas se u...

Više...

Ministar Vučević sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore

(Foto: Tanjug)  Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem, sastao se u Vladi sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore u Srbiji. Vučević i Selaković su sa...

Više...