Sajam privrede u Mostaru, prijave za učešće do 15. marta

od strane | 05/03/2023 | BiH, Region

(Foto: Freepik)

  Firme zainteresovane za učešće na 24. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, koji će se održati od 2. do 6. maja, mogu da se prijave do 15. marta, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS), koja zajedno sa Privrednom komorom Srbije (PKS) organizuje nastup srpskih privrednika na ovom sajmu u okviru Nacionalnog štanda Srbije.

Iz Agencije navode da je mostarski sajam idealna prilika za privrednike da predstave svoje proizvode i plasiraju ih kako na tržište BiH, tako i šire, kao i da učvrste postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Mostarski sajam privrede je po broju izlagača i posetilaca, jedna od najvažnijih sajamskih izložbi u BiH koja okuplja izlagače iz više od 20 zemalja regiona i EU.

Za naše privrednike je važan i zbog toga što je BiH vodeće izvozno tržište za domaću privredu, uz obim razmene koji je prošle godine dostigao 3,3 milijarde evra, pri čemu je suficit domaće privrede premašivao 840 miliona evra.

Tokom sajma održaće se i edukativne radionice, konferencije, poslovni forumi i b2b susreti, na kojima će privrednici moći da razmene iskustva, prošire krug poslovnih poznanstava i unaprede poslovanje kroz sklapanje novih poslovnih ugovora.

Zemlja partner ovogodišnjeg mostarskog sajma je Izrael.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Na području Zvornika Rusi grade veliko gasno postrojenje

(Foto: Freepik)  Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da bi na području Zvornika trebalo da bude izgrađeno postojenje za pretvaranje prirodnog gasa u tečni. Višković je naveo i da je ruski investitor zainteresovan za ovaj projekat. - Gas se u...

Više...

Ministar Vučević sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore

(Foto: Tanjug)  Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem, sastao se u Vladi sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore u Srbiji. Vučević i Selaković su sa...

Više...