Cvetković sa otpravnikom poslova Crne Gore o unapređenju ekonomske saradnje

od strane | 30/09/2023 | Crna Gora, Region

(Foto: Tanjug)

  Ministar privrede u Vladi Srbije Slobodan Cvetković izrazio je uverenje da će odnose Srbije i Crne Gore i u budućnosti odlikovati jačanje privredne saradnje i povećanje obima trgovinske razmene.

On je na sastanku sa otpravnikom poslova u Ambasadi Crne Gore u Beogradu Predragom Mitrovićem sa kojim je razgovarao o unapređenju bilateralne ekonomske saradnje, ukazao na značaj zajedničkih infrastrukturnih projekata, čija će realizacija dodatno ekonomski povezati dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo privrede.

Sagovornici su se složili da su za dodatno produbljivanje privredne saradnje značajni susreti na najvišem nivou i redovno održavanje poslovnih foruma.

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

Na području Zvornika Rusi grade veliko gasno postrojenje

(Foto: Freepik)  Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da bi na području Zvornika trebalo da bude izgrađeno postojenje za pretvaranje prirodnog gasa u tečni. Višković je naveo i da je ruski investitor zainteresovan za ovaj projekat. - Gas se u...

Više...

Ministar Vučević sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore

(Foto: Tanjug)  Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem, sastao se u Vladi sa predstavnicima Saveza studenata Crne Gore u Srbiji. Vučević i Selaković su sa...

Više...