(Foto: MTEL)

  Povezanost bez granica
Brineš se o povezanosti i dostupnosti u Švajcarskoj, ali i dalje? Bez brige!
B:You 25 tarifa uključuje neverovatnih 25GB interneta, koje možeš da neograničeno koristiš u Švajcarskoj, Evropskoj uniji, kao i u mrežama MTEL Zone.

To nije sve. Uz B:You 25 tarifu, dobijaš i 1GB Roaming plus dodatka, koji možeš slobodno da koristiš za surfanje internetom u Turskoj, Albaniji, Egiptu i drugim zemljama.

MTEL Switzerland je mislio I na sigurnost tvojih podataka, tako da uz ovu tarifu imaš uključen I NETPROTECT, uslugu koja te štiti od cyber fraud-a, krađe podataka preko fishing-a i opasnih stranica.
Sve ove neverovatne prednosti dostupne su po mesečnoj ceni od samo 19.95 CHF.
Trajanje pretplate je 24 meseca, a troškovi aktivacije iznose 39 CHF.

Saznaj o ovoj ponudi, ali I drugim, više online na: https://www.mtel.ch/de/top-actions/bestseller

Jedinstvena MTEL zona za neograničene veze
Osim neograničenog korištenja mobilnih podataka u Švajcarskoj i Evropskoj uniji, možeš da uživaš I u pogodnostima MTEL Zone i da unutar ovih mreža bezbrižno koristiš mobilne podatke i surfaš internetom.
MTEL Zona obuhvata sledeće mreže: MTEL Austria u Austriji, MTEL Germany u Nemačkoj, mt:s Srbija, m:tel Bosna i Hercegovina, m:tel Crna Gora i MTEL Severna Makedonija.

MTEL TV: Sve na jednom mestu
Ne želiš da propustiš svoju omiljenu domaću seriju, ali i dalje bi da budeš u toku sa stranim TV Kanalima? MTEL-ov B:Smart XL paket ti upravo to omogućava.
Preko 300+ TV kanala, među kojima su i ekskluzivni EX YU kanali, HD kvalitet slike i zvuka, video klub, sportski paket, reality tv i još mnogo toga – samo su neki od neverovatnih pogodnosti MTEL TV ponude i to po ceni od svega 17 CHF mesečno.
Saznaj više online na: https://www.mtel.ch/sr/top-actions/TV-angebot

Kako do MTEL Switzerland?
Pregled ponude, kao i najbližeg shop-a, možeš pronaći na njihovoj web stranici https://www.mtel.ch/sr

Bitno je napomenuti da je korisnička podrška je brza, efikasna, ali i višejezična!

Korisnička služba dostupna je na broju +41 78 474 74 74 ali možeš poslati i upit na cs@mtel.ch!

Izvor: MTEL Switzerland