(Foto: DHG Holding AG)

  Osnivač i predsednik DHG Holdinga u Švajcarskoj, etablirao se kao istaknuta ličnost u poslovnom svetu. Poznat po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti kvalitetu i inovacijama, Antić je izgradio izuzetan portfolio uspešnih projekata. Ovome svedoči i činjenica da je Antić stekao priznanje za najuspešnijeg srpskog biznismena u dijaspori u 2023. godini.Njegova izuzetna dostignuća i preduzetnička snaga doveli su ga do čela poslovne zajednice.

DHG Holding, multinacionalna kompanija sa primarnim poslovanjem u sektoru nekretnina i gradnje, ima uspostavljen ugled kao lider u industriji i neprekidno širi obim poslovanja. Od osnivanja 1994.godine, realizovano je preko 1.5 miliona metara kvadratnih prostora u Švajcarskoj, a njen portfolio sastoji se od preko 1.500 stanova i nekoliko hotela.

Sada on dalje širi svoje carstvo donoseći svoju stručnost u Dubai. Antić je uložio značajnu svotu novca u stambene komplekse u tom gradu, nudeći na prodaju veliki broj stanova. Ova značajna investicija pokazuje njegovo poverenje u tržište nekretnina uDubaiju i njegovu posvećenost pružanju izuzetnih životnih prostora kako stanovnicima tako i investitorima.

Središte Antićevog poduhvata u Dubaiju je veliki stambeni kompleks koji je spreman da postane monumentalni simbol na horizontu grada. Smešten usred urbanog pejzaža Dubaija koji oduzima dah, kompleks će imati moderan arhitektonski dizajn i najsavremenije sadržaje. Sa pažnjom posvećenom detaljima, svaki stan je dizajniran da ponudi neuporedivo životno iskustvo, kombinujući izuzetnu estetiku sa najsavremenijom tehnologijom. Stanovnici će uživati u oazi mira usred užurbanog grada Dubaija, san nenadmašnim panoramskim pogledom na njegovu kultnu siluetu. Svaki stan biće pažljivo dizajniran, obezbeđujući neuporedivo životno iskustvo za stanovnike.

Antićeva reputacija prethodi mu kao vrednom i vizionarskom preduzetniku. Njegova pažnja prema detaljima i nepokolebljiva težnja za savršenstvom bili su pokretačka snaga njegovog uspeha. Predvodeći ovaj izuzetan stambeni kompleks, Antić ima za cilj da redefiniše koncept modernog života u Dubaiju. U saradnji sa timom iskusnih profesionalaca, Antić nastoji da svoju viziju oživi. Unutrašnjost će odisati elegancijom i sofisticiranošću. Kako grad Dubai nastavlja da napreduje kao globalno središte inovacija i napretka, stambeni kompleks Blagoja Antića spreman je da značajno doprinese razvoju grada. Sa svojom izvanrednom arhitekturom, pogodnostima svetske klase i neuporedivom pažnjom posvećenom detaljima, kompleks obećava da će biti željena adresa za one koji traže vrhunac urbanog života.

Blagoje Antić je oličenje preduzetničke moći, što ga svrstava među najuticajnije magnate u zemlji. Njegov poduhvat u Dubaiju je svedočanstvo njegovog preduzetničkog duha i nepokolebljive posvećenosti izvrsnosti. Kombinujući svoju strast za stvaranjem izvanrednih životnih prostora sa dinamičnim gradskim pejzažom, Antić je spreman da ostavi neizbrisiv trag u sektoru nekretnina u Dubaiju.