(Foto: MTEL)

  Upoznajte MyKi 4, pametni satić koji je stigao u ponudu MTEL Switzerland i postao novi saveznik roditeljima širom zemlje. Ovaj uređaj nije samo modni dodatak; MyKi 4 predstavlja idealnu kombinaciju zabave i sigurnosti za decu.

Dvosmerna komunikacija i GPS praćenje

MyKi 4 pametni satić je savršen odabir za roditelje koji žele da ostanu u kontaktu sa svojom decom u svakom trenutku. Opremljen GPS prijemnikom i mikrofonom, ovaj sat omogućava dvosmernu komunikaciju između deteta i roditelja. Sada možete biti sigurni da ćete uvek znati gde se vaše dete nalazi. Bez obzira na to da li su u školi, parku ili kod prijatelja, MyKi 4 će vam pružiti precizne informacije o lokaciji vašeg deteta.

Virtuelna komunikacija

Deca vole da komuniciraju s roditeljima i MyKi 4 čini ovaj proces jednostavnim i zabavnim. Dete može slati glasovne poruke i slike roditeljima putem pametnog sata, dok istovremeno može primati glasovne i tekstualne poruke putem MyKi Watch aplikacije. Ovo je sjajan način da ostanete povezani i delite trenutke sa svojim mališanima, bez obzira na udaljenost.

Vodootporan i dostupan u dve boje

Briga o osetljivim elektronskim uređajima vaše dece postaje prošlost. MyKi 4 pametni satić je vodootporan, što znači da će izdržati igru na bazenu, kišu ili bilo koju drugu nepredvidivu situaciju. Takođe, MyKi 4 je dostupan u dve moderne boje, crnoj i roze, tako da svako dete može izabrati onu koja im najviše odgovara.

NETPROTECT za online sigurnost

Za roditelje, sigurnost njihove dece na internetu je od suštinskog značaja. Zato je MyKi 4 deo naše ponude koja uključuje NETPROTECT, alat koji će vam pomoći da pratite i osigurate online aktivnosti vašeg deteta. Osećajte se sigurno znajući da ste preduzeli sve korake kako biste zaštitili svoje mališane dok istražuju digitalni svet.

Sveobuhvatni tarifni paket

Pored pametnog sata MyKi 4, u okviru naše ponude dobijate i 5GB mobilnih podataka, kao i 1000 minuta i SMS poruka. Ovo znači da možete biti u stalnom kontaktu sa svojim detetom i biti sigurni da će imati pristup komunikaciji kad god im zatreba.

MyKi 4 pametni satić donosi pametnu i bezbednu komunikaciju u svakodnevni život vaše porodice. Sa ovim uređajem, možete se opustiti, znajući da ste korak bliže sigurnosti i zabavi za vaše mališane. MTEL Switzerland je ponosan što može da ponudi MyKi 4 kao deo svoje inovativne ponude, postavljajući novi standard za sigurnost i zabavu za decu i njihove roditelje.

Više informacija možete dobiti na: https://mtel.ch/sr/kids-watch