DHG Holding – lider u građevinarstvu i industriji nekretnina u Švajcarskoj

od strane | 28/02/2023 | Ekonomija, Evropa, Švajcarska

(Foto: DHG Holding)

  DHG Holding je švajcarska kompanija za građevinu i nekretnine sa bogatom istorijom koja je osnovana sredinom 1990-ih. Prvo preduzeće pod nazivom DHG je osnovano 1994. godine, fokusirano na fine radove za manje i srednje renovacije – DHG Die Handwerker GmbH. Tokom godina, DHG je izrasla u grupu za građevinarstvo i nekretnine sa sveobuhvatnim portfolijom, vrednosti preko 500 miliona švajcarskih franaka. Danas je kompanija u stoprocentnom porodičnom vlasništvu i sa sedištem u oblasti Ciriha.

DHG Holding Akcionarsko društvo je osnovano 2017. i od tada je krenula ekspanzija. Uspeh kompanije zasniva se na njenoj posvećenosti odgovornom finansijskom upravljanju i preduzetničkom duhu kao i istaknutom saradnjom sa partnerima širom sveta.

Direktor i osnivač Blagoje Antić je srpskog porekla i pod njegovim vođstvom DHG je izrasla u vodeću grupu za građevinarstvo i nekretnine sa visokom reputacijom. Potpredsednik kompanije, sin osnivača Miloš Antić, odgovoran je za nadgledanje aktivnosti cele kompanije. DHG ima profesionalni menadžerski tim koji se sastoji od generalnog direktora, eksternih stručnjaka, članova porodice – Dragana Savić, najstarija ćerka zadužena za kontrolu izdavanja stambenog prostora i nekretnina koje su u vlasništvu DHG Grupacije, Milena Stevović je odgovorno lice za lokalno predstavništo DHG DOO u Beogradu uz funkciju Head of Marketing and Communication, kao i Blagica Antić koja zauzima poziciju generalni menadžer za kompaniju DHG Facility Services GmbH.

Jedna od prednosti kompanije je njena sposobnost da se nosi sa širokim spektrom projekata. DHG ima iskustvo u otkupu nekretnina, renoviranju, a zatim izdavanju. Međutim, kompanija preuzima i veće projekte, kao što je izgradnja od temelja. Ova svestranost je pomogla kompaniji da se uspostavi kao lider u građevinarstvu i industriji nekretnina u Švajcarskoj.

Uspeh DHG Grupe zasniva se na njenoj posvećenosti, kvalitetu i inovacijama. Profesionalni menadžerski tim kompanije blisko sarađuje sa klijentima kako bi osigurao da njihovi projekti budu završeni na vreme i prema budžetu. Bez obzira da li je projekat veliki ili mali, kompanija je posvećena pružanju izuzetne usluge i pružanju rezultata visokog kvaliteta.

Jedna od glavnih prednosti DHG Grupe je njen sveobuhvatan portfolio, koji uključuje niz usluga i proizvoda. Građevinske usluge kompanije pokrivaju sve aspekte procesa izgradnje – od projektovanja preko izgradnje do renoviranja. Pored svojih osnovnih usluga izgradnje i nekretnina, DHG takođe nudi niz povezanih usluga preko svojih podružnica.

DHG Facility Services GmbH pruža usluge profesionalnog održavanja komercijalnih i stambenih objekata. Kompanija koristi najnoviju tehnologiju i ekološki prihvatljive proizvode za održavanje kako bi osigurala da objekti svojih klijenata budu čisti i dobro održavani. Facility tim održava preko 1.000 stambenih i preko 200 poslovnih objekata, pri čemu ističemo održavanje poslovnog kompleksa jedne od najvećih privatnih banaka u Švajcarskoj.

DHG Die Handwerker GmbH je kompanija za fine radove, specijalizovana za popravke i renoviranja malih i srednjih projekata. Handwerker Tim u svojim referencama svrstava preko 2.000 renoviranih stambenih i preko 600 saniranih poslovnih objekata.

DHG Generalunternehmung AG je kompanija za građevinske usluge koja se fokusira na izgradnju i renoviranje komercijalnih i stambenih objekata. Iskusni tim profesionalaca kompanije može da se nosi sa svim aspektima procesa izgradnje, od planiranja i projektovanja do izgradnje i završne obrade.

DHG Real Estate AG – portfolio nekretnina kompanije obuhvata komercijalne i stambene nekretnine, kao i zemljište za razvoj.

DHG Grupa je takođe posvećena praksi održive izgradnje. Projekti kompanije su dizajnirani da budu energetski efikasni i ekološki prihvatljivi, a koristi visokokvalitetne materijale i inovativne tehnologije kako bi se osiguralo da su njene zgrade izgrađene da traju. DHG je takođe posvećena društvenoj odgovornosti i vraća se zajednici podržavajući različite dobrotvorne svrhe.

Gledajući u budućnost, DHG ima jasnu viziju kuda želi da ide. Menadžerski tim kompanije je fokusiran na održivi rast i širenje na nova tržišta, dok ostaje veran svojim osnovnim vrednostima odgovornog finansijskog upravljanja, održive prakse i izuzetne usluge za korisnike.

DHG grupa, na čelu sa generalnim direktorom Blagojem Antićem, etablirala se kao lider u industriji, sa reputacijom izvrsnosti i posvećenosti kvalitetu, inovacijama i zadovoljstvu klijenata. Ekspanzija kompanije se nastavlja sa osvajanjem tržišta u Dubaiju i u Srbiji, gde je planirana izgradnja od preko 70.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora. DHG je u dobroj poziciji da nastavi sa uspehom u građevinarstvu i industriji nekretnina i posvećena je izgradnji budućnosti zajedno sa svojim partnerima.

Preporučene vesti:

U Italiji zabeležen pad proizvodnje vina

(Foto: Freepik)  Proizvodnja vina u Evropskoj uniji (EU) verovatno će ove godine biti manja za šest odsto, procenila je Evropska komisija (EK), navodeći da su nepovoljne vremenske prilike oštetile rod u Italiji i Španiji. EU bi ove godine trebalo da proizvede...

Više...