„Er Srbija“ od 15. aprila uvodi liniju do Lisabona

od strane | 14/02/2023 | EU, Evropa

(Foto: Freepik)

  Kompanija Er Srbija uspostaviće od 15. aprila direktne letove između Beograda i Lisabona, a karte su već u prodaji po početnoj ceni od 85 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

U saopštenju se navodi da će srpska nacionalna avio-kompanija do glavnog grada Portugala saobraćati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, a letovi između beogradskog i aerodroma Umberto Delgado obavljaće se avionima erbas A319 iz flote Er Srbije.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić rekao je da postoji veliko interesovanje za uspostavljanje letova između Beograda i Lisabona, te je najavio da će ova kompanija u aprilu po prvi put poleteti ka Portugalu.

– Verujem da će ta vest obradovati putnike. Dodavanjem Lisabona u našu mrežu destinacija, otvaramo vrata prestonice Portugala u kojoj sunce u proseku sija 290 dana u godini, a temperatura retko pada ispod 15 stepeni – istakao je Rupić.

Kako se navodi, Er Srbija putnicima pruža dobru povezanost iz Lisabona, preko Beograda do Atine, Larnake, Istanbula, Ciriha, Podgorice, Bukurešta, Skoplja, Ohrida, Soluna, Sofije, Budimpešte, Beča, Zagreba, Tivta, Tirane, Ljubljane, Sarajeva…

Izvor: Tanjug

Preporučene vesti:

U Italiji zabeležen pad proizvodnje vina

(Foto: Freepik)  Proizvodnja vina u Evropskoj uniji (EU) verovatno će ove godine biti manja za šest odsto, procenila je Evropska komisija (EK), navodeći da su nepovoljne vremenske prilike oštetile rod u Italiji i Španiji. EU bi ove godine trebalo da proizvede...

Više...