“Er Srbija“ od 10. novembra leti za Porto dvaput nedeljno

od strane | 05/10/2023 | EU, Evropa

(Foto: Freepik)

  „Er Srbija“ će ove jeseni proširiti svoju mrežu sa još jednom destinacijom – Portom, a kompanija će do grada na Atlantskom okeanu leteti erbasevima A319 i A320.

Letovi između Beograda (BEG) i aerodroma Francisco Sá Carneiro (OPO) u drugom najvećem portugalskom gradu započeće 10. novembra i obavljaće se dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka.

Kako bi proslavila otvaranje nove linije, srpska nacionalna avio-kompanija je pripremila promotivnu ponudu za letove ka Portu. Karte u jednom pravcu sada se mogu kupiti po početnoj ceni od 59 evra dok za povratno putovanje treba izdvojiti 118 evra.

Iz „Er Srbije“ su istakli da će karte po specijalnim cenama biti u prodaji do 10. oktobra.

– Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabinen – poručio je direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“ Boško Rupić.

Srpska avio-kompanija će pored Porta, ove zime nastaviti da opslužuje Lisabon svakog utorka, četvrtka i nedelje. U kombinaciji sa novim polascima za Porto, „Er Srbija“ će leteti ka Portugalu svakog dana osim srede i subote.

Putnike na liniji Beograd-Lisabon će prevoziti i niskotarifni „Vizer“ i to dva puta nedeljno.

Izvor: Aero

Preporučene vesti:

U Italiji zabeležen pad proizvodnje vina

(Foto: Freepik)  Proizvodnja vina u Evropskoj uniji (EU) verovatno će ove godine biti manja za šest odsto, procenila je Evropska komisija (EK), navodeći da su nepovoljne vremenske prilike oštetile rod u Italiji i Španiji. EU bi ove godine trebalo da proizvede...

Više...